Международна лятна академия за креативно мислене и дизайн НОУ- ХАУ/ШОУ –ХАУ

...
Международна лятна академия за креативно мислене и дизайн НОУ- ХАУ/ШОУ –ХАУ
Коментари Харесай

Лятна академия за дизайн започва в понеделник в Кючук Париж

Международна лятна академия за изобретателно мислене и дизайн НОУ- ХАУ/ШОУ –ХАУ (Know-How/Show-Ho) ще изследва капацитета на квартал Кючук Париж, като част от програмата на " Пловдив- Европейска столица на културата 2019 ".  Темата на академията е " От Кючука до Париж ", а насочна точка на проучването е читалище " Тракия - Пловдив -2008 ".

Академията започва на 2-ри и ще продължи до 7 юли с работилници, в които уредниците дружно с хората от региона и локални производители  ще събират данни и истории за квартала, свързани с потреблението на разнообразни машини и материали, които да употребяват в процеса на работа по възобновяване на читалището и неговата материална база.

Водещи на работилниците ще бъдат холандския тримерен дизайнер и проектант Елмо Вермяйс и продуктовите дизайнери от българското Студио Тухла - Ростислав Димитров, Владимир Кирчев и Захари Радев

Проектът " Know-How Show-How " ще продължи и през 2019 година още веднъж в пространството на читалище " Тракия - Пловдив -2008 ". Тогава ще бъдат осъществени и най-хубавите хрумвания от тазгодишното издание на академията.

Академията ще бъде открита публично на 2 юли (понеделник) от 10.00 часа в читалище " Тракия - Пловдив - 2008 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР